Forum Forum Siedlce24 Strona Główna Forum Siedlce24

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Akces pytanie
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Siedlce24 Strona Główna -> Katalog firm, pubów, lokali.
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
daniel
Gość

PostWysłany: 2010.02.07, 13:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

trzeba jeszcze paru kierownikow zatrudnic zeby kazdy pracownik mial nad soba przynajmiej jedengo kierownika to wtedy zauwaza kto pracuje a kto stoi
Powrót do góry
gosc
Gość

PostWysłany: 2010.02.07, 13:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ciekawe jak moze zginac pare palet blachy
Powrót do góry
franek
Gość

PostWysłany: 2010.02.09, 09:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

gosc napisał:

kamerki już nie działają Laughing
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: 2010.02.17, 01:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Access to kurwy i tyle powiem wole truskawki zbierac
Powrót do góry
Antek
Gość

PostWysłany: 2010.03.09, 09:47    Temat postu: BB Odpowiedz z cytatem

przypominam o naszym kierowniku zobaczcie jak sie bawi http://fakty.interia.pl/galerie/polska/zwiazkowcy-usunieci-z-biur-po/zdjecie/duze,1018869,2,269
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: 2010.03.15, 09:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

to barszczyk jeszcze jest kierownikiem Question
Powrót do góry
ble ble
Gość

PostWysłany: 2010.03.26, 22:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

powiem krutko i na temat KURWY I PEDALY ALE NIE WSZYSCY jest paru normalnych ludzi reszta to swinie Smile
Powrót do góry
franek
Gość

PostWysłany: 2010.04.04, 13:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zgadzam sie z ble ble, ale tylko co do kierwonictwa - tam nie ma ludzi w pełni porządnych byli mili jak coś chcieli, żeby zrobić cos dla nich - patrz lewizna,
ale wśród pracowników było sporo ludzi, z którymi zaje... się pracował, chociaż też zdarzały się mendy.
Powrót do góry
no pasaran
Gość

PostWysłany: 2010.04.09, 16:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

gosc napisał:

jak to, normalnie, jak sie robi 15 wersji tego samego badziewia bez pomysłu, to i blachi trochi idzie na to, a przez miesiąc czy tam rok to się trochę nazbiera
ale takie to już są koszty wdrażania nowinek technicznych na polski rynek.
inni wydają na badania techniczne i szkolenia pracowników, a p. Z. woli wydać na blachę co mu się częściowo zwróci w postaci złomu, a nuż widelec coś się uda wyprodukować w największym garażu w Siedlcach.
Powrót do góry
daniel_4
Gość

PostWysłany: 2010.05.07, 15:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

niedlugo kudlaty wylapie lepa a nie chodzi i podpierdala ludzi za byle gowno oszukuje dyrektora i mu mowi ze tego mu nie chca robiic a tak naprawde to ludzie robia tylko on sciemnia ciekawe kiedy kapna sie ze to oszust
Powrót do góry
daniel_4
Gość

PostWysłany: 2010.05.07, 15:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

niech sie wkoncu kudlaty weznie do roboty juz lepszy byl Adam Laszuk on chociaż wiedzial co chce i normalnie rozmawia z ludzmi wiecej takich pracownikow
Powrót do góry
franek
Gość

PostWysłany: 2010.06.25, 21:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

co nowego słychać w "fabryce reklamy"
dawno mnie tam nie było
Powrót do góry
pracownik
Gość

PostWysłany: 2010.07.07, 07:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie wiem co Ci Daniel zrobił Kudłaty, bo dla mnie akurat zawsze jest ok. Nie zna się może tak na robocie jak LAszuk, bo w końcu jest nowy, ale na pewno nie jest niesprawiedliwy. Jak coś zjebałem, to mnie opierdolił, ale jak coś mi poszło dobrze, to mi dał premię. A nie sądzę, by podpierdolił kogoś Ostrowskiemu, bo wiem, że chyba Ostrowski też średnio za nim przepada, jak już to Laszukowi powiedział... A Ty Daniel od kogo w biurze premie dostałeś!?
Powrót do góry
jack
Gość

PostWysłany: 2010.09.02, 09:13    Temat postu: mają problemy finansowe? Odpowiedz z cytatem

Czemu akces zmienił nazwę na vivende? mają problemy finansowe? tak słyszałem
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Siedlce24 Strona Główna -> Katalog firm, pubów, lokali. Wszystkie czasy w strefie GMT
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16
Strona 16 z 16

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach