| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
daniel Gość
|
Wysłany: 2010.02.07, 13:29 Temat postu: |
|
|
| trzeba jeszcze paru kierownikow zatrudnic zeby kazdy pracownik mial nad soba przynajmiej jedengo kierownika to wtedy zauwaza kto pracuje a kto stoi |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gosc Gość
|
Wysłany: 2010.02.07, 13:30 Temat postu: |
|
|
| ciekawe jak moze zginac pare palet blachy |
|
| Powrót do góry |
|
 |
franek Gość
|
Wysłany: 2010.02.09, 09:07 Temat postu: |
|
|
| gosc napisał: | | ciekawe jak moze zginac pare palet blachy |
kamerki już nie działają  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2010.02.17, 01:00 Temat postu: |
|
|
| Access to kurwy i tyle powiem wole truskawki zbierac |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Antek Gość
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2010.03.15, 09:04 Temat postu: |
|
|
to barszczyk jeszcze jest kierownikiem  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ble ble Gość
|
Wysłany: 2010.03.26, 22:14 Temat postu: |
|
|
powiem krutko i na temat KURWY I PEDALY ALE NIE WSZYSCY jest paru normalnych ludzi reszta to swinie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
franek Gość
|
Wysłany: 2010.04.04, 13:50 Temat postu: |
|
|
zgadzam sie z ble ble, ale tylko co do kierwonictwa - tam nie ma ludzi w pełni porządnych byli mili jak coś chcieli, żeby zrobić cos dla nich - patrz lewizna,
ale wśród pracowników było sporo ludzi, z którymi zaje... się pracował, chociaż też zdarzały się mendy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
no pasaran Gość
|
Wysłany: 2010.04.09, 16:49 Temat postu: |
|
|
| gosc napisał: | | ciekawe jak moze zginac pare palet blachy |
jak to, normalnie, jak sie robi 15 wersji tego samego badziewia bez pomysłu, to i blachi trochi idzie na to, a przez miesiąc czy tam rok to się trochę nazbiera
ale takie to już są koszty wdrażania nowinek technicznych na polski rynek.
inni wydają na badania techniczne i szkolenia pracowników, a p. Z. woli wydać na blachę co mu się częściowo zwróci w postaci złomu, a nuż widelec coś się uda wyprodukować w największym garażu w Siedlcach. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
daniel_4 Gość
|
Wysłany: 2010.05.07, 15:22 Temat postu: |
|
|
| niedlugo kudlaty wylapie lepa a nie chodzi i podpierdala ludzi za byle gowno oszukuje dyrektora i mu mowi ze tego mu nie chca robiic a tak naprawde to ludzie robia tylko on sciemnia ciekawe kiedy kapna sie ze to oszust |
|
| Powrót do góry |
|
 |
daniel_4 Gość
|
Wysłany: 2010.05.07, 15:27 Temat postu: |
|
|
| niech sie wkoncu kudlaty weznie do roboty juz lepszy byl Adam Laszuk on chociaż wiedzial co chce i normalnie rozmawia z ludzmi wiecej takich pracownikow |
|
| Powrót do góry |
|
 |
franek Gość
|
Wysłany: 2010.06.25, 21:13 Temat postu: |
|
|
co nowego słychać w "fabryce reklamy"
dawno mnie tam nie było |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pracownik Gość
|
Wysłany: 2010.07.07, 07:34 Temat postu: |
|
|
| Nie wiem co Ci Daniel zrobił Kudłaty, bo dla mnie akurat zawsze jest ok. Nie zna się może tak na robocie jak LAszuk, bo w końcu jest nowy, ale na pewno nie jest niesprawiedliwy. Jak coś zjebałem, to mnie opierdolił, ale jak coś mi poszło dobrze, to mi dał premię. A nie sądzę, by podpierdolił kogoś Ostrowskiemu, bo wiem, że chyba Ostrowski też średnio za nim przepada, jak już to Laszukowi powiedział... A Ty Daniel od kogo w biurze premie dostałeś!? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jack Gość
|
Wysłany: 2010.09.02, 09:13 Temat postu: mają problemy finansowe? |
|
|
| Czemu akces zmienił nazwę na vivende? mają problemy finansowe? tak słyszałem |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|