Forum Forum Siedlce24 Strona Główna Forum Siedlce24

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

telewizja TV Siedlce

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Siedlce24 Strona Główna -> Aktualności
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
siedlczanin 1
Gość

PostWysłany: 2007.05.21, 07:10    Temat postu: telewizja TV Siedlce Odpowiedz z cytatem

Proponuję rozpocząć dyskusję nt naszej regionalnej telewizji TV Siedlce. Co sądzicie o działalności, o programach "tworzonych" o "prezenterach" występujących na ekranie Very Happy
Powrót do góry
siedlczanin rodowity
Gość

PostWysłany: 2007.05.21, 08:41    Temat postu: tv siedlce ocena vectra Odpowiedz z cytatem

Osobiscie znam kilka osob ktore maja wplyw na to co kreci sie w tv siedlce, wiem gdzie mieszka wlasciciel, znam jego corki i moge powiedziec ze nie jest to na najlepszym poziomie....

Wciaz jakbym ogladal telewizje sprzed kilkudziesieciu lat. No moze stacja odbiega technologicznie od tych panstwowych chociazby ale nie przyciaga uwagi widza wiele rzeczy: prezenterzy ubrani tak jakby dopiero co wyszli z garniturem kupionym w ciuszku w atolu, na dodatek ciagle ci sami i ich programy nie powalaja na nogi ciekawoscia przekazu.

To juz dawno sie wszystkim przejadlo, i te nudne powtarzajace sie bloki reklamowe... (ostatnio zamiast nudnej melodyjki ktora od lat brzmiala leci teraz radio)

Te bloki reklamowe moglyby wygladac niecoinaczej i ustapic miejsca programom informacyjnym na temat co dzieje sie u nas w miescie, regionie, a takich jest wciaz malo...
Powrót do góry
siedlczanin 1
Gość

PostWysłany: 2007.05.21, 12:17    Temat postu: telewizja TV Siedlce Odpowiedz z cytatem

Widziałem różne programy ,nawet te w BLOKU VECTRY z innych miast, i naprawdę wstyd mi za tych naszych rodowitych "tworzycieli"
Może jakieś kursy by pokończyli, to by się czegoś nauczyli, zgroza na to patrzeć. Wiem, niektórzy mogliby powiedzieć "przełącz się na inny kanał".Owszem ale jak mieszkam tyle lat w Siedlcach to czasami chciałbym zobaczyć co w tym mieście się dzieje i to nie tylko w MOKu, czy w CENTRUM, albo w muzeum regionalnym są inne ciekawsze miejsca. Swiat nie kręci się wokół grupy trzymającej władzę nad TV Siedlce.
Powrót do góry
olo
Gość

PostWysłany: 2007.10.12, 15:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jest kilka ciekawostek, ale powtarzają sie non stop i staje sie to bardzo nudne. Fajna jest jedna Pani Redaktor, ktora ciagle macha rekami i nie była dawno u fryzjera. Zgadnijcie ktora to pani?
Powrót do góry
obca
Gość

PostWysłany: 2007.11.26, 09:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zawsze myślałem że do telewizji wybiera sie osoby o wyglądzie medialnym...ale nie w Siedlcach..tu taj prezenterzy i redaktorzy to istny wiejski folklor...zarówno fizycznie jak i mentalnie i niestety intelektualnie...czyżby buraki w tym mieście wiodły prym?.....bez urazy..bo naprawdę mieszka tu wiele osób które mogłyby się i pokazać na małym ekranie i miałyby coś interesującego do powiedzenia
Powrót do góry
Daniel
Gość

PostWysłany: 2008.03.27, 11:16    Temat postu: ?????? Odpowiedz z cytatem

W jaki sposób można oglądać TV Siedlce? Czy nadaje ten kanał z nadajnika na ziemnego? Jeśli tak, to jaki ma zasiek? I czy można go oglądać przez internet? Za odpowiedź z góry dziękuję.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: 2008.04.09, 21:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Popieram kolezanke z tymi burakami na ekranie a najbardziej drazni mnie ten co mu kruki wlosy wydziobaly i nosi okulary jak stepien.P.S.Troche mlodosci by sie przydalo!!!!!!!!!!!!!
Powrót do góry
Daniel
Gość

PostWysłany: 2008.04.11, 09:44    Temat postu: ale jak? Odpowiedz z cytatem

Ale jak wy to robicie, że oglądacie TV Siedlce. Jeśli się wypowiadacie na ten temat, to znaczy, że oglądacie. Ale w jaki sposób?
Powrót do góry
jola
Gość

PostWysłany: 2008.10.08, 09:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

najlepiej zgłosić się i zaproponować coś nowego. Kiedyś brałam udział w castingu tv siedlece. Wcale nie takie to proste. Z tego co słyszałam to są otwarci na nowe propozycje. A więc do roboty. Szkoda próżno gadać.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: 2009.09.11, 14:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Embarassed Embarassed Wink Arrow Idea Question Exclamation Evil or Very Mad Mad Very Happy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Siedlce24 Strona Główna -> Aktualności Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach